Informatie over EHBO

EHBO


Veiligheid binnen uw bedrijf

Posted on december 03, 2013 by admin

Hoe richt je als bedrijf goede noodhulp in voor het geval er iets mis gaat? En wat kunnen de aanwezigen in het bedrijf zelf doen, voordat de nooddiensten arriveren. Op deze vragen kunt u een antwoord krijgen. Door het recent verschenen boekje “Goede BHV praktijken, zo organiseer je interne noodhulp”. Dit boekje leert u hoe u met een noodsituatie binnen uw bedrijf kan omgaan voordat de hulpdiensten er zijn en het kunnen overnemen. De eerste minuten na een ongeval kunnen beslissend zijn voor de slachtoffers, door middel van dit gratis te downloaden boekje kunt u uwzelf en uw werknemers erop wijzen hoe er mee om gegaan moet worden en wat je wel kan doen en wat je vooral niet moet doen!

Goede BHV praktijken

Onder andere word er in dit boek bijna 50 voorbeelden van de BHV-organisatie verzameld. Zo is er wel een voorbeeld van een bedrijf in elke branch. Ook leert u hoe andere bedrijven hun interne noodhulp hebben geregeld en kunt u deze (deels) overnemen binnen uw bedrijf. Deze maatregelen kunnen ook binnen uw bedrijf levens redden. Je hoort vaak binnen een bedrijf : “Dat overkomt ons niet” of “Dat gebeurt hier niet”. Toch is al meerdere keren gebleken dat het ook binnen deze bedrijven is misgegaan en dat daar tijdens de noodsituatie paniek is uitgebroken. Paniek is een van de dingen die u als bedrijf moet voorkomen, dit is omdat als er paniek uitbreekt word er alsnog niemand geholpen en er kunnen nog meer ongelukken gebeuren doordat iedereen bijvoorbeeld zo snel mogelijk naar buiten wilt.
Zo is tegenwoordig een BHV cursus echt niet overbodig, voel u veilig binnen het bedrijf en vraag nu informatie over een BHV-cursus aan.

Comments are closed.




↑ Top